مجوز فعالیت

با گسترش هرچه بیش‌تر تکنولوژی و ابزارهاى ارتباطى در قرن ۲۱، مربیان دیگر نمی‌توانند به روش‌های سنتی آموزش دل خوش دارند. در دسترس بودن اطلاعات، جذابیت تکنولوژی‌های آموزشی و بالا رفتن هوش  دانش‌آموزان نسبت به نسل‌هاى گذشته، ايجاب مى‌كند كه برنامه‌های آموزشی نیز خود را با شرایط هماهنگ کنند تا از روند تغییرات .عقب نیفتند

در این دوره تنها آموزش خواندن، نوشتن و حساب کفایت نمی‌کند؛ بلکه دانش‌آموزان  باید مهارت‌هایی مانند حل مساله، یادگیری، تفکر، خلاقیت و رهبری را هم فراگیرند. ديگر تنها کسب اطلاعات چندان مفید نخواهد بود؛ زیرا اطلاعات بسیاری در دسترس انسان قرار گرفته‌اند. آنچه که مهم است تحلیل و به‌کارگیری این اطلاعات برای حل مسایل و رفع نیازهای موجود است.

براى فراگیری مهارت‌های لازم در قرن ۲۱، دانش‌آموزان باید تشویق شوند که ایده‌پردازی کنند، اطلاعات را تحلیل کنند، دست به استدلال و ارزیابی عقاید و ادعاها بزنند، پدیده‌ها را تفسیر کنند و بر اساس دانشی که دارند بتوانند دانش‌های جدید را استخراج کنند. انجام این کارها نیاز به تغییر روش آموزشی و مهم‌تر از آن، تغییر در روش تفکر معلمان دارد. برای این کار، معلمان باید به جای انتقال اطلاعات به دانش‌آموزان، آن‌ها را تشویق کنند که در فرایند آموزشی حضوری فعال داشته و با راهبرد و هدایت مربی، خودشان دانش جدید را استخراج کنند. بنابراين در روش‌هاى نوین آموزش، دانش‌آموزان منفعل نیستند؛ بلکه حضوری محققانه در کلاس درس دارند.

هدف از اين نوع آموزش، فراهم آوردن فرصت‌هايى براى درگیر کردن کودکان با مسایل دنياى اطراف و حل آن‌ها است. در اين نوع آموزش، آن‌ها با بهره‌گيرى از خلاقيت و قدرت ابتكار خود و با استفاده از تكنولوژى و همكارى با يكديگر در قالب يك گروه، راه حل‌هاى جديد را كشف مى‌كنند و در اين روند، ظرفيت‌هاى فكرى و آموخته‌هاى خود و گروهشان را ارتقا مى‌بخشند.

خانه کودک لگوی آموزشی ایران با بهره مندی از مربیان تایید شده آکادمی لگوی آموزشی و با استفاده از ابزار و طرح درس های لگو اجوکیشن دانمارک، از روز نخست با انتخاب هدفی والا که همانا ترویج “مهارت حل مسئله و خلاقیت در میان دانش‌آموزان” می‌باشد، قدم در راه آموزش فرزندان این سرزمین گذاشت.

خانه کودک لگوی آموزشی با درک درست از شرایط زمان خود و با بهره‌گیری از با کیفیت‌ترین ابزار آموزشی در حوزه مهارت حل مسئله، توانسته است موج بزرگی را در کشور ایجاد کند.

اکنون با بیش از یک دهه فعالیت خانه کودک لگوی آموزشی ایران، حدود ۵۰ هزار دانش آموز در ۲۸ شهر از کشور و از طریق نمایندگی‌های آن،  تحت تعلیمات این شیوه نوین آموزشی قرار گرفته‌اند. استفاده از دانش‌های تخصصی و روز دنیا مانند نگرش Systematic Creativity و یا شیوه‌ی یادگیری Hands-On از یک طرف و داشتن طرح درس‌های منسجم از طرف دیگر، شرایط مقبولیت محتوایی لگوی آموزشی را فراهم نموده است. هم‌چنین همکاری با بهترین تیم‌های آموزشی و مراکز علمی و دانشگاه‌ها در کل کشور٬ موجب فراگیری این ابزار و شیوه‌ی آموزشی شده است.

امروزه کلاس‌های لگوی آموزشی در بسیاری از مراکز آموزشی اعم از مهد کودک‌ها، مدارس و دانشگاه‌های معتبر سراسر کشور در حال برگزاری است.

تاییدیه‌ها و مجوزهای آموزشی